tirsdag 26. januar 2010

Godt det som er gjort



Endelig litt friskere, så fikk tatt en liten "jogge-gå-turen". Godt å komme seg ut før det blir for kaldt, å ikke minst å komme inn igjen og være ferdig! Har en liten deal med mine kolleger å jogge Ølmedal-rundt, så da må jeg jo begynne å trenge. Har vel bare komt halvveis rundt Ølmedal, men lenge til mai enda.

Hærligt å sette seg ned sammen med en rolig hund, en god, varm kopp te og litt blogging. Blir altfor mye kaffe iløpet av en arbeidsdag, så godt med noe annet. Har forresten også strikket ferdig den første sokken Kjersti ;) Blir nok en liten pause før jeg lager den siste sokken, blir nok en liten puff av det fine blåe garnet jeg fikk i posten.

I skrivende stund daler sneen ned igjen, endelig! Kanskje det blir en meter denne gangen også...

3 kommentarer:

  1. Så flink du er som strikker sokker! Jeg strikker jo votter med 5 pinner så jeg burde jo få til sokker også, men det er noe med den hælen og fellingen som skremmer meg litt :/ Må nok bare kaste meg ut i det! Ha en fin onsdag :D Og du må sjekke ut Sofies garn, veldig koselig butikk og en flink dame som driver det! Anette

    SvarSlett
  2. Flink du er hilde. Har endelig fått laget blogg jeg også på mine prosjekter.

    SvarSlett
  3. Der var jo første sokken jo :) Hehe, kjenner igjen det med å ta ein pause mellom første og andre sokk... Har netopp begynt på sokk nr 2 no, så får me sjp om eg greie legge ut bilde når eg e ferige :)

    SvarSlett